4 Eylül 2013 Çarşamba

Glottogon Puzzle - Çok yakında!!

Birkaç ay önce Avusturalya'da bulunan Glottogon yayınevi için puzzle illüstrasyonu yapmıştım. Çok yakında satışa çıkacak olan bu sevimli puzzle serisinden "Fairy" puzzle bana ait, bu projenin içinde bulunmaktan gerçekten çok keyif aldım, şimdilik sadece bir önizleme yapabiliriz ama yakında bununla ilgili daha fazla haber vereceğim!


1 Eylül 2013 Pazar

hello september


Minik Şirin



Bir süredir blogumu ihmal etmiştim,  tüm illüstrasyonlarını ve kapak tasarımını yaptığım "Minik Şirin"imden bahsetmek için fırsatı henüz buldum. Boyutu daha önceki Şirin kitaplarına göre daha küçük olduğu için minik ellerin kavraması çok daha rahat, içi tamamen renkli her sayfası cıvıl cıvıl olduğu için çok da eğlenceli. İnternetten şuradan ya da kitapçılardan bulabilirsiniz. 


Minik Şirin'den sonra biraz daha büyük yaştaki okuyuculara hitap eden Şirin-Anlatmazsam Çatlarım kitabının kapak tasarımı ve illüstrasyonunu yaptım. Bu kitapta Şirin blog yazıyor.

Missing Yeti-Collectible Toy


Daha önce buradaki ve şuradaki yazımda Missing Yeti'den bahsetmiştim. Oyuncağım tamamlandı ve bundan birkaç ay çoook uzaklardan bana geldi, çizdiğim karakterin gerçeğe dönüşmesi gerçekten heyecan verici birşey! Missing Yeti'yi sipariş veren ilk 25 kişi için de herbirini tek tek elde çizip imzaladığım sketch kartlar hazırladım. Bu linkten oyuncağımı gerçekleştiren Shouldbee (yeni adıyla AssembeToys) ile yaptığım küçük röportajı okuyabilirsiniz. Butün bu heyecan verici şeyden sonra geçtiğimiz günlerde oyuncağım Toy Design Served'de yer aldı, şuradan göz atabilirsiniz.